Onze kwaliteit

 1. Wine on Site is een online wijnwinkel voor en door wijnliefhebbers.
   
 2. Bij Wine on Site, zijn we steeds op zoek naar de perfecte verhouding tussen kwaliteit en prijs.
   
 3. Wij respecteren daarbij het land van oorsprong, de streek waar de wijn geproduceerd wordt en inheemse druivensoorten met een specifieke authenticiteit.
   
 4. Centraal staan onze eigen ontdekkingen eerder dan de aangeboden grotere loten waarbij enkel naar de goedkoopste aankoopprijs wordt gekeken en waar kwaliteit vaak op de 2de plaats komt.
   
 5. Wine on Site gaat prat op een eerlijke prijzenpolitiek. Wij zullen onze producten nooit eerst "overprijzen" om nadien gigantische kortingen te kunnen geven.
   
 6. De wijnboer kan uiteindelijk niet overleven als hij wordt uitgeperst net zoals zijn druiven. Uiteindelijk zal hij besparen op kwaliteit, technologie en werkingskosten om te kunnen overleven. Wijnen aan 2 of 3 € zijn uitgesloten binnen een kwaliteitsverhaal.
   
 7. Wine on Site staat voor professionaliteit op alle vlak en dit van de eerste tot de laatste druppel!
   
 8. Handelen in wijn vereist een parate kennis en know how. Deze zijn jouw verzekering voor een perfect afgeleverd product.
   
 9. Wij staan open voor jouw mening! Heb je een idee, een positieve opmerking of ben je op zoek naar een specifieke wijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.
   
 10. Het gaat ons uiteindelijk enkel om de kwaliteit in jouw glas, een kwaliteit die steeds primeert!